Rreth Nesh

“Krijimtaria dhe finesa e kuzhinës italiane, e realizuar me mjeshtëri nga Shardana”.

Tretshmëria, aroma dhe lievitazioni natyral që përmban e bëjnë picën Shardana të vecantë.

Pica Shardana përgatitet nga picier Italian duke ndjekur me përpikmëri traditën e vjetër italiane.

Cilësi e garantuar

Përdorimi i miellit integral

Picier Italian

Dorëzim i shpejtë në shtëpitë tuaj

Delivery

Porosit tani online! Qëndro i sigurt në shtëpi! Porosia mbërrin shpejt tek ti!

Zgjidh shijen e vërtete

italiane!

menu

Bëni zgjedhjen tuaj në menunë plot shije

Oferta speciale

Kape momentin! Zgjidh ofertën!

Pronotoni online

Plotësoni formën e mëposhtme për të bërë porosi online


pulse
call-tel