Piceri Shardana sipas traditës së vërtetë italiane

Tashmë mund të shijoni Picën e vërtetë Italiane të përgatitur në furrë druri nga Picieri ynë Italian me eksperiencë 30-vjeçare. Duke zgjedhur Shardana, keni zgjedhur ingredientë të një cilësie të lartë dhe natyralë, 100% Italianë. Kokrrat e grurit të lashtë (Grani Antichi) të pamodifikuara gjenetikisht e bëjnë picën tonë unike:

  • me lievitacion natyral deri në 72 orë (lehtësisht e tretshme për organizmin)
  • më të shëndetshme (Gruri i pamodifikuar gjenetikisht)
  • përdorim ingredientë Italianë të një cilësie të lartë

Zgjidhni Picën tuaj në Menunë plot shije sipas traditës së Vërtetë Italiane

Delivery

Me të gjitha masat dhe siguri 100%, ofrojmë shërbimin Delivery. Na kontaktoni!

Zgjidh shijen e vërtete

italiane!

Pronotoni online

Plotësoni formën e mëposhtme për të bërë porosi online