Kush jemi ne

“Krijimtaria dhe finesa e kuzhinës italiane, e realizuar me mjeshtëri nga Shardana”.

Tretshmëria, aroma dhe lievitazioni natyral që përmban e bëjnë picën Shardana të vecantë.

Pica Shardana përgatitet nga picier Italian duke ndjekur me përpikmëri traditën e vjetër italiane.

Në përgatitjen e picës Shardana përdorim kokrrat e grurit të lashtë (Grani Antichi) që e bëjne picën:

  • më të shëndetshme (i rritur pa plehra kimik)
  • më aromantikë (kokrrat e grurit të lashtë dallohen nga aroma që lëshojnë gjatë bluarjes).
  • më të tretshme (përmban një indeks të ulet te glutenit)

Çdo ingredient e zgjedhim me shumë kujdes, duke përcjellë shije unike në një ambient të denjë për ta shijuar.

Picieri ynË

Traditën e vjetër italiane dhe më të famshmen në botë e sjell picieri ynë Claudio Farris, me eksperiencë 30 vjeçare në Itali, duke realizuar me mjeshtëri picat me :

  • lievitacion natyral
  • aromantike
  • lehtësisht të tretshme

Ne kujdesemi për shëndetin tuaj!

Ju kujdesuni për shijen!

Pronotoni online

Plotësoni formën e mëposhtme për të bërë porosi online